Over Eatcard

Eatcard is het automatische horecasysteem voor elk type restaurant. Ons motto? We innovate together. Innovatie staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Het is ons doel om systemen in de horeca te innoveren en makkelijker te maken. Doordat wij bepaalde processen voor de horeca automatiseren, kunnen horecaondernemers meer omzet maken en hebben ze tijd voor andere belangrijke zaken. We willen ervoor zorgen dat alle zitplaatsen in jouw restaurant altijd optimaal worden benut en dat gasten een unieke customer journey ervaren. Het fijne aan Eatcard is dat alles onder één systeem valt, waardoor we alle data overzichtelijk voor onze partners op een rijtje kunnen zetten. Hierdoor heb je inzicht in wat het gedrag en de behoeftes van de gast zijn. Wij nemen werk uit handen, zodat jij doelgerichter kan werken, een hogere omzet haalt en je gasten een onvergetelijke ervaring kan bieden.

Visie

Eatcard is ontstaan door de vragen van onze partners. Onze kracht? We begrijpen wat onze partners nodig hebben en zijn bereid dat te maken. Het automatiseren van dagelijkse handelingen in de horeca maakt het werken makkelijker. Dit doen wij bijvoorbeeld met ons reserveringssysteem, slimme planner, QR-tafelorder en de takeaway. Samen geven we de gast een unieke beleving. Het Eatcard systeem is innovatief en werkt slim met elkaar samen. Onze belangrijkste vier punten: ons kassasysteem (POS), online reserveren, loyaliteit en zelfservice. Gasten binden vinden wij enorm belangrijk.

Missie

Onze missie is het leven makkelijker maken voor de horeca. Eatcard systems is daarom clean en overzichtelijk. In ons systeem focussen wij ons op user experience wat het werken gebruiksvriendelijk maakt. We staan voor innovatie en houden hierbij altijd het oog op de gasten. Wij willen hen de allerbeste customer journey bieden die er is. Wij zijn van mening dat er nog veel valt te winnen op dit gebied en helpen daar graag bij.

Onmisbaar systeem

Op zoek naar een systeem dat jouw organisatie helpt bij het maken van reserveringen, het registreren van gasten, het plannen van tafels en de communicatie met de gast? Dan ben je bij Eatcard aan het juiste adres. Ons systeem is onmisbaar voor horecaondernemers. Eatcard kun je namelijk altijd en overal gebruiken.

Geef de horeca een boost. Koppel Eatcard aan je restaurant voor meer tijd en omzet. Start proefperiode

Gratis opstart
Gratis proberen
We helpen je met overstappen