No block found.
Intergrations

Eatcard B.V.

Over Eatcard

Ons doel is om de manier waarop we met elkaar omgaan te veranderen door gebruik te maken van technologie binnen de horeca industrie. Door gebruik te maken van data en nieuwe technologie helpen wij de restauranthouders en hun gasten met elkaar te verbinden. Tegelijkertijd een platform te creëren waar waardevolle inzichten worden gecreëerd en data wordt verzameld om het gedrag van de markten beter af te stemmen. De software die ondernemers helpt om hun processen te verbeteren en optimaliseren, wat resulteert in tijdsbesparing en een hogere winstgevendheid.

Onze Visie & Missie

Onze missie is om gasten en restauranthouders over de hele wereld te verbinden en te versterken, door hen te voorzien van innovatieve, steeds verbeterende oplossingen die de verbinding elke dag makkelijker maken. We proberen dit te bereiken door één platform te creëren waarin wij de nieuwste innovaties toepassen op gebieden van A.I., Machine Learning, Big Data en Data Science om alle belanghebbenden te betrekken en waarop we het genieten van de gastvrijheid opnieuw kunnen ontdekken.

Wij geloven sterk in onze visie, waar we staan en wat we kunnen bereiken samen. Succes is afhankelijk van waar jij in gelooft en het begint met de gedachte dat je dat kunt. Daarom leggen we de lat hoog en dagen onszelf continue uit. Wat we doen, doen we graag heel goed. We werken continu aan de beste oplossing voor onze partners.

Wing CEO
Wing Duong

CEO of Eatcard

A word from our CEO

Waar het allemaal begon

“Sinds jongs af aan heb ik altijd al een visie gehad en dat is de wereld helpen om te veranderen, om een betere plek te creëren. Het is door mijn passie en interesse in de technologie, die me heeft geholpen om te realiseren dat technologie de kracht heeft om veel dingen te doen, waaronder het veranderen van de wereld waarin we leven en ook de manier waarop we leven.

Eén van de meest waardevolle momenten die mensen delen, zijn de gelegenheden waar je samenkomt met familie en vrienden rond de eettafel. Precies die reden waarom samen eten zo’n belangrijk moment is in ons cultuur. Dit zijn de gelegenheden die ik zo koester in het gezelschap van mijn familie en vrienden”.

De combinatie van de bovengenoemde twee elementen is de drijvende kracht en het fundament van Eatcard en de reden waarom Eatcard is ontstaan. Een platform met als missie om restauranthouders en haar gasten te helpen elkaar beter te begrijpen. Het helpen van beide partijen om op een efficiëntere en effectieve manier verbinding te maken, het helpen met verzamelen en bewaren van de zeer belangrijke informatie die tussen deze twee partijen wordt uitgewisseld. Vervolgens op zijn beurt met het gebruik van dezelfde informatie het helpen om de workflow in het restaurant te verbeteren. En tegelijkertijd het doel voor ogen hebben om de klantervaring te verbeteren terwijl zij hun eetmomenten hebben met hun dierbaren.

Het kantoorteam in actie. Plus 15 talenten op afstand, samen bouwen we aan succes.

 • Wing_Food
  Wing

  CEO

 • Maggie_Food
  Maggie

  Operational

 • Joanna_Food
  Joanna

  Finance

 • Dan_Food
  Dan

  Software engineer

 • Thijs_Food
  Thijs

  Support & Installation specialist

 • Linda_Food
  Linda

  Office manager

 • Vera_Food
  Vera

  Grafische vormgever

 • Yanniek_Food
  Yanniek

  Customer Success Manager

 • Jun_Food
  Jun

  Art director

 • Alicia_Food
  Alicia

  Finance

 • Harm_Food
  Harm

  Creatieve video manager