Self Order Kiosk
SELF SERVICE

Geef je bedrijf een omzetboost

Zelfbediening vermindert wachtrijen en maakt meer tijd vrij voor je team om klantenservice te verlenen en gerechten voor te bereiden.

We willen je graag voorstellen aan de Self Order Kiosk.
De extra medewerker voor je bedrijf.

Verlaag je personeelskosten

Met extra tijd en meer ruimte in het budget, kan jij je nu meer richten op marketing, uitbreiding en andere ontwikkelingen.

Snellere service & betalingen

Vergeet lange rijen en onveilige situaties met sociale afstand. Met kiosken minimaliseer je de face-to-face interactie en de drukte in de rij.

Geen vergissingen en verloren bonnen

De bestellingen van de Kiosk verschijnen onmiddellijk op het POS-systeem en worden rechtstreeks afgedrukt in de overeenkomstige afdelingen van jouw zaak.

Verhoog jouw omzet
met de Self Order Kiosk

De digitale helper die je nodig hebt en die er 24/7 voor je is.
Verhoog jouw omzet met behulp van up-sell en cross-sell artikelen.

FAQ

Hoe snel kunnen we live gaan met de kiosk?

Binnen een paar weken als je snel bent met het tekenen. Als alle hardware en software correct zijn geïnstalleerd op jouw locatie, kun je binnen 1 dag live gaan.

Kan ik mijn menu aanpassen met behulp van de kiosk van Eatcard?

Ja! Eatcard’s kiosken zijn ontworpen om eenvoudig aanpasbaar te zijn. Je kunt in realtime je menu-items, prijzen en afbeeldingen bijwerken, waardoor het gemakkelijk is om je menu fris en up-to-date te houden.

Hoe helpt de interactieve kiosk mijn restaurant?

Onze interactieve kiosk stelt klanten in staat om de menu te bekijken, hun bestelling aan te passen en betalingen te doen op één plek. Dit helpt de wachttijden te verminderen en verbetert de algehele klantervaring.

Is de kiosk gemakkelijk te gebruiken voor klanten die niet technisch onderlegd zijn?

Ja, onze kiosk-interface is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en gemakkelijk te navigeren, zelfs voor klanten die niet technisch onderlegd zijn. We bieden ook training en ondersteuning ter plaatse aan om een soepele ervaring te garanderen voor zowel jou als je klanten.

Kan ik kiosk-bestellingen en -betalingen bijhouden via het POS-systeem?

Ja, alle kiosk-bestellingen en -betalingen zijn geïntegreerd met ons POS-systeem, waardoor het gemakkelijk is om je restaurantactiviteiten te volgen en te beheren.