Blog

Kees Lankhaar, Bistro Tante Pietje

Daryl Sigarlaki, Seoul Sista Weena

Alex van der Laar, Châlet Couvert

  • Hospitality
  • 10 maart, 2023

5 overwegingen voor horecaondernemingen om technologie te adopteren

  • Hospitality
  • 9 februari, 2023

Eatcard voor het eerst op Horecava 2023

  • Case Studies
  • 19 oktober, 2022

All You Can Eat met een glimlach

  • Deep Dive
  • 10 mei, 2022

5 Overwegingen die No-Shows kunnen voorkomen! Kosten kunnen oplopen tot 54k per jaar

  • Hospitality
  • 11 maart, 2022

5 oplossingen voor personeelstekort in je horeca onderneming

  • Deep Dive
  • 11 maart, 2022

5 redenen waarom bestelzuilen ook voor kleine snackbars een “no brainer” is!

Showing 1–6 of 11 articles

Eén platform voor jouw
hele horeca onderneming

Ons doel is om de manier waarop we met elkaar omgaan te
veranderen door gebruik te maken van technologie binnen de
horeca industrie. Wij zijn hier om jou op weg te helpen en te adviseren
over de oplossingen die het beste bij jouw bedrijf passen.