Over Eatcard

Ons doel is om de manier waarop we met elkaar omgaan te veranderen door gebruik te maken van technologie binnen de horeca industrie. Door gebruik te maken van data en nieuwe technologie helpen wij de restauranthouders en hun gasten met elkaar te verbinden. Tegelijkertijd een platform te creëren waar waardevolle inzichten worden gecreëerd en data wordt verzameld om het gedrag van de markten beter af te stemmen. De software die ondernemers helpt om hun processen te verbeteren en optimaliseren, wat resulteert in tijdsbesparing en een hogere winstgevendheid.

Samen innoveren we

Onze kracht ligt in onze uitzonderlijke ontwikkelingsbasis. Wij streven ernaar om alle horecasystemen eenvoudiger te maken en we luisteren goed naar je behoeften.

Eén Platform & Ecosysteem

Gebruik onze modules als de bouwstenen van het beheersysteem van je eigen bedrijf en krijg gemakkelijk toegang tot jouw informatie via ons platform.

Smart technologie

Eatcard is van toegevoegde waarde met haar slimme integraties om je werk makkelijker te maken. Wij zijn trots op onze cutting edge AI & Machine Learning implementaties voor het Eatcard platform.

Vision & Mission

Onze missie is om gasten en restauranthouders over de hele wereld te verbinden en te versterken, door hen te voorzien van innovatieve, steeds verbeterende oplossingen die de verbinding elke dag makkelijker maken. We proberen dit te bereiken door één platform te creëren waarin wij de nieuwste innovaties toepassen op gebieden van A.I., Machine Learning, Big Data en Data Science om alle belanghebbenden te betrekken en waarop we het genieten van de gastvrijheid opnieuw kunnen ontdekken.

Wij geloven sterk in onze visie, waar we staan en wat we kunnen bereiken samen. Succes is afhankelijk van waar jij in gelooft en het begint met de gedachte dat je dat kunt. Daarom leggen we de lat hoog en dagen onszelf continue uit. Wat we doen, doen we graag heel goed. We werken continu aan de beste oplossing voor onze partners.

De technologie partner

Wij leveren alles wat je nodig hebt om de operationele processen te optimaliseren en te beheren, zodat je meer winst kunt maken en tijd overhoudt. Wij leveren jou hardware en software en we verbinden je met ons intuïtieve platform.

Uitstekende klantenservice

Wij reageren snel op jouw verzoeken en geven hulp bij elke stap. Een persoonlijke aanpak is gegarandeerd.

Een bericht van onze CEO, Wing TND

Eatcard CEO Wing TND vertelt over de staat van gastvrijheid en zijn visie op de industrie in de toekomst.

“Sinds jongs af aan heb ik altijd al een visie gehad en dat is de wereld helpen om te veranderen, om een betere plek te creëren. Het is door mijn passie en interesse in de technologie, die me heeft geholpen om te realiseren dat technologie de kracht heeft om veel dingen te doen, waaronder het veranderen van de wereld waarin we leven en ook de manier waarop we leven.

Eén van de meest waardevolle momenten die mensen delen, zijn de gelegenheden waar je samenkomt met familie en vrienden rond de eettafel. Precies die reden waarom samen eten zo’n belangrijk moment is in ons cultuur. Dit zijn de gelegenheden die ik zo koester in het gezelschap van mijn familie en vrienden”.

De combinatie van de bovengenoemde twee elementen is de drijvende kracht en het fundament van Eatcard en de reden waarom Eatcard is ontstaan. Een platform met als missie om restauranthouders en haar gasten te helpen elkaar beter te begrijpen. Het helpen van beide partijen om op een efficiëntere en effectieve manier verbinding te maken, het helpen met verzamelen en bewaren van de zeer belangrijke informatie die tussen deze twee partijen wordt uitgewisseld. Vervolgens op zijn beurt met het gebruik van dezelfde informatie het helpen om de workflow in het restaurant te verbeteren. En tegelijkertijd het doel voor ogen hebben om de klantervaring  te verbeteren terwijl zij hun eetmomenten hebben met hun dierbaren.

Eén platform
voor jouw hele
horeca onderneming