Makkelijk te geven, leuk om te ontvangen

Gepersonaliseerde E-Giftcards openen een nieuwe digitale inkomstenstroom en bieden je gasten een handige manier om jouw dienst te kopen en cadeau te geven aan een vriend.

Biedt een uitzonderelijke
service

Cadeaubonnen zijn een slim marketinginstrument, waarmee je klanten kunt bereiken die je normaal gesproken niet zou bereiken. Bovendien zal de ontvanger er zeker gebruik van maken waardoor de giftcard zeer doelgericht is.

E-Giftcards bieden veel meer functionaliteit dan traditionele bonnen. Begin met het aanbieden van digitale giftcards en onderscheid je van de rest!

Gemak voor jou en je klanten

Gepersonaliseerde E-Giftcards stellen je in staat om online extra winst te maken en nieuwe klanten te werven.
De perfecte oplossing om door te gaan in tijden van sluiting.

Je eigen huisstijl

Stel je eigen huisstijl in en geef jouw giftcard een unieke uitstraling. Onze klantenservice helpt je om jouw E-Giftcard in slechts een paar dagen aan te maken.

Volledig geïntegreerd systeem

De streepjescode van de E-Giftcard wordt gegenereerd binnen het Eatcard-platform, zodat je via het Eatcard-dashboard vanaf elk apparaat online toegang hebt tot alle informatie.

Directe updates

Update je eigen afbeeldingen en inhoud en het is online binnen slechts een paar klikken. Je hoeft niets naar ons op te sturen en dagen te wachten op updates.

Verkoop meer

Trek nieuwe klanten als je vaste bezoekers jouw diensten kopen als cadeau voor hun vrienden. Maak gebruik van een van de meest efficiënte marketingstrategieën in de industrie.

Geolocatie notificatie

De geolocatiemelding herinnert je klant eraan dat zij jouw E-Giftcard nog moeten uitgeven wanneer ze langs je restaurant lopen. Dit werkt met ingeschakelde mobiele meldingen.

Gemakkelijk boekhouden

Vergeet het uitschrijven van een geprinte cadeaubon, het bijhouden van de bonnummers en de bonnen die al gebruikt zijn. De boekhouding gebeurt nu automatisch en volledig online. Dit maakt het ook gemakkelijker voor je klanten om de E-Giftcard aan iemand anders cadeau te geven.

Wij helpen onze klanten innoveren met ons automatisch cateringsysteem.
Probeer Eatcard gratis uit