Paul Man: “Probeer het vooral uit, je zult zien dat het je leven veel makkelijker maakt”

Ontdek de nieuwste hotspot die in de hotzone van Amsterdam zit, namelijk Asian Fusion Restaurant Blue Dragon! Voor een spontane avondje cocktails proeven tot lekker genieten van Aziatische fusion gerechten kan je daar terecht van dinsdag tot zondag.

7 november 2022
TECH Paul man - Restaurant Manager, Blue Dragon Amsterdam

Amsterdam is weer een parel rijker geworden en dat wel in een A locatie in Amsterdam in de Pijp. Wie vaak frequent in de buurt van de Pijp in Amsterdam komt, kent wel de bekende hotspots zoals Fa. Pekelhaaring, the Seafood Bar, Cannibale Royale en Izakaya. Maar nu is er een hotspot bij gekomen in deze horeca hotzone van Amsterdam, namelijk Asian Fusion Restaurant Blue Dragon! Voor een spontane avondje cocktails proeven tot lekker genieten van Aziatische fusion gerechten kan je daar terecht van dinsdag tot zondag.

Blue Dragon het Asian Fusion Restaurant

Blue Dragon opende haar deuren op 6 augustus 2022, op de Marie Heinekenplein 4 in Amsterdam. Blue Dragon zit in dezelfde straat als de Vegan Junk Food Bar en de Tulp op de Pijp. Bij Blue Dragon heb je de optie om A La Carte van de gerechten te genieten of een All You Can Eat prijs betalen voor onbeperkt genieten van de gerechten. Ook is er wat voor degene die niet zoveel honger hebben en of alleen een drankje willen doen.

Blue Dragon is gevestigd in de populaire straten van de Pijp, en is daarom voor iedereen heel toegankelijk en makkelijk bereikbaar. Het restaurant is modern en intiem gestyled met moderne comfortabel meubilair. Het decor geeft een indruk alsof je in een Sushi Fusion Lounge bar zit in een metropolitan stad in Azië.

Menu en Concept

Het menu is zeer uitgebreid en gevarieerd. Je kan bij Blue Dragon van uitmuntend gerechten genieten op een hoog niveau, en keuze maken uit meer dan honderd verschillende gerechten. Het is een Fusion restaurant en neemt invloeden en populaire gerechten uit zowel de Japanse, als Chinese, en Koreaanse keuken. Genoeg keuze om je smaakpapillen te stimuleren.

Wanneer je voor de All You Can Eat concept kiest, kies je voor een concept waar je onbeperkt kan eten voor een vaste prijs. Gedurende de twee uur kan men drie gerechten per ronde kiezen waarbij er 10 minuten tussen de rondes zitten. Let wel op dat bepaalde gerechten een toeslag bij komt boven op de All You Can Eat prijzen.

Eatcard is efficiënt en maakt het leven gemakkelijker

Met deze aflevering met “Eatcard on the Road” hebben we de genoegen om bij te kletsen met restaurant Manager Paul Man van Blue Dragon. Zie hier de volledige video. Omdat het een nieuwe onderneming is, heeft Eatcard mee kunnen denken met het inrichten en adviseren over de workflow en de toepassing van het Eatcard platform. In zijn ervaring valt Paul al gelijk op dat het efficiënter werken is en werk uit je handen neemt. “Het is efficiënt bestellen, efficiënter uitvoeren, een win-win situatie”, aldus Paul Man.

Volgens Paul is het geen moeilijk systeem, “Uitleg daarvan is heel gemakkelijk, mensen zijn er sneller op weg geholpen met Eatcard” en “Het systeem zit best duidelijk in elkaar”. “Het vergt weinig uitleg aan zowel de collega’s als de bezoekers. Hoe meer je er mee werkt hoe meer features je ontdekt”, ervaart Paul. Probeer het vooral uit in een druk restaurant, het is dan handig om Eatcard bij je te hebben. Met name maakt het je werk lichter en “probeer het vooral uit zou ik zeggen, je zult zien dat het je leven makkelijker maakt”.

Advies op Maat met Eatcard

Wist je dat 15 minuten en een bakje koffie eventueel het gehele traject van jouw onderneming kan veranderen en jou veel besparingen kan opleveren net als Blue Dragon?

Bel voor een gratis consult met één van onze adviseurs: +31 (0)73 711 09 76 om meer te weten.

Blogs you might want to read

Some more blogs to read

  • Hospitality

    6 Redenen waarom de handheld pro je favoriete collega op de restaurantvloer wordt!

  • Case Studies

    Authentieke smaak, Moderne snufjes: Warung Mini XL’s innovatieve reis!

  • Hospitality

    De kracht van coupons: 8 Tips voor succesvolle restaurant marketing!