Wij zijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste en creatieve Marketing Medewerker die het uitdagend vindt om unieke designs te creëren en deze te vertalen naar concrete en waardevolle content. Ben je gemotiveerd, ambitieus, creatief en vind je het leuk om onder andere bezig te zijn met het ontwerpen van multimediale middelen? Vind je het daarnaast uitdagend om diverse marketingactiviteiten te initiëren en uit te voeren? Weet jij hoe je met je visuele content de juiste doelgroep kan bereiken? Lees snel dan verder.

 

Functieomschrijving

Je bent voornamelijk bezig met het creëren van visuele content zoals reclame-uitingen, video’s, menukaarten, social media posts, animatie, nieuwsbrieven etc. voor allerlei doeleinden. Verder vind je het uitdagend om marketingstrategieën te vertalen naar grafisch design. Je ondersteunt ons team met jouw creatieve en overtuigende content/design en geeft hierover graag je input. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het initiëren, uitvoeren en monitoren van verschillende campagnes en communicatiestrategieën.

Wat verwachten we van jou?

Je vindt het leuk om zelfstandig onderzoek te doen naar creatieve, visuele concepten en aantrekkelijke designs en je bedenkt originele ideeën en oplossingen om te communiceren met de doelgroep. Je bent sterk in organiseren en plannen en je wordt enthousiast van snel schakelen. Je hebt een positieve instelling en denkt in oplossingen. 

 

Soliciteer dan nu! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Location
's-Hertogenbosch
Department
Marketing
Employment
Full-Time

Daarnaast kan jij jezelf vinden in de volgende eigenschappen:

Wat bieden wij jou?

Wie zijn wij?

Eatcard is een innovatief softwarebedrijf voor de horeca met als missie om horecaondernemers te helpen bij het opbouwen en versterken van klantrelaties. Dit bereiken we door alle horecasoftware te automatiseren in één systeem. Ons motto is “We innovate together”, want innovatie staat bij ons centraal. Ons doel is om de systemen in de horeca te vernieuwen en te vereenvoudigen. Door bepaalde processen voor horecaondernemers te automatiseren, kunnen ze meer omzet genereren en hebben ze meer tijd voor klantrelaties. We streven ernaar om alle zitplaatsen in het restaurant optimaal te benutten en gasten een unieke customer journey te bieden. Bij Eatcard is alles ondergebracht in één systeem, waardoor we alle data overzichtelijk kunnen presenteren aan onze partners. Hierdoor krijgen onze klanten inzicht in het gedrag en de behoeften van hun gasten. Wij nemen werk uit handen, zodat onze klanten doelgerichter kunnen werken, een hogere omzet kunnen behalen en hun gasten een onvergetelijke ervaring kunnen bieden. Doe mee met ons innovatieve team en breng de horeca naar een nieuw niveau!

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag deel uitmaken van ons team? Stuur dan je motivatie en CV op naar linda@eatcard.nl

Voor overige vragen over onze sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen via mail of bel ons op 073 711 09 76

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 1 MB.
Max. bestandsgrootte: 1 MB.