Ben jij onze nieuwe:

Junior accountmanager

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste Junior Accountmanager, bij voorkeur een jonge starter, die klaar is om zich te ontwikkelen in de wereld van sales. Ben je gepassioneerd over het opbouwen van relaties met zowel potentiële als bestaande klanten? Krijg je een kick van het scoren van leads en het sluiten van deals? In deze dynamische functie krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen op commercieel gebied. Neem dan snel contact met ons op.

Als Sales medewerker bij Eatcard ben jij de drijvende kracht achter onze groei. Je bent proactief op zoek naar leads en volgt klanten en leads op die je hebt benaderd of aangeleverd krijgt. Je weet hoe je potentiële klanten kunt identificeren en legt contact met decision makers. Als er een offerte is uitgezet, neem jij het voortouw om de status met de klant te bespreken. Toont iemand interesse? Jij hebt hen al gebeld om meer informatie te verstrekken of een afspraak te regelen. In het begin gebeurt dit voornamelijk telefonisch, maar naarmate je meer ervaring opdoet, ga je persoonlijk op bezoek bij bestaande en potentiële klanten.

 

Soliciteer dan nu! Wij proberen zo snel mogelijk contact met je op te nemen

Location
's-Hertogenbosch
Department
Sales
Employment
Full-time

Wat vragen wij van jou?

 

Wat bieden wij jou?

 

Wie zijn wij?

Eatcard is een innovatief softwarebedrijf voor de horeca met als missie om horecaondernemers te helpen bij het opbouwen en versterken van klantrelaties. Dit bereiken we door alle horecasoftware te automatiseren in één systeem. Ons motto is “We innovate together”, want innovatie staat bij ons centraal. Ons doel is om de systemen in de horeca te vernieuwen en te vereenvoudigen. Door bepaalde processen voor horecaondernemers te automatiseren, kunnen ze meer omzet genereren en hebben ze meer tijd voor klantrelaties. We streven ernaar om alle zitplaatsen in het restaurant optimaal te benutten en gasten een unieke customer journey te bieden. Bij Eatcard is alles ondergebracht in één systeem, waardoor we alle data overzichtelijk kunnen presenteren aan onze partners. Hierdoor krijgen onze klanten inzicht in het gedrag en de behoeften van hun gasten. Wij nemen werk uit handen, zodat onze klanten doelgerichter kunnen werken, een hogere omzet kunnen behalen en hun gasten een onvergetelijke ervaring kunnen bieden. Doe mee met ons innovatieve team en breng de horeca naar een nieuw niveau!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Verwacht aantal uur: Niet minder dan 32 per week

Rooster:

Werklocatie: Fysiek

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 1 MB.
Max. bestandsgrootte: 1 MB.