Foodspot – Markthal een begrip in Rotterdam

Tiktokkers & Food Bloggers opgelet! Maak je graag Tik Toks in je vrije tijd, nu maak je nog eens kans op €250,00 shoptegoed bij de Markthal in Rotterdam. In totaal doen er zes stands mee met deze challenge. Wanneer je bij één van deze stands de challenge ter plaatse op neemt en inzendt, maak je dus automatisch kans op het prijsgeld. De challenge loopt van 15 oktober 2022 tot 31 december 2022. Mocht je toch in de Markthal zijn, Eatcard geeft je alvast een paar tips voor lekker eten en drinken.

3 november 2022
TECH P1157852

Neem een kijkje met “Food Spot” bij een aantal stands die al werken met Eatcard in de Markthal. Voor de volledige aflevering van Foods Spot over de Markthal klik op de volgende link

Markthal een begrip in Rotterdam

Wie regelmatig in Rotterdam is, zal ongetwijfeld de monumentale gigantische hoefijzer structuur tegen zijn gekomen die bekend staat als de “Markthal”. Koningin Máxima heeft persoonlijk de Markthal geopend op 1 oktober 2014. Hierdoor was niet alleen Rotterdam, maar heel Nederland een icoon en formaat rijker. Een fenomeen om mee te maken als je de straten van Rotterdam bewandeld. Het is een locatie wat miljoenen bezoekers per maand aantrekt. Een markt die 228 appartementen herbergt, 4600m2 aan winkelruimte en 1600 m2 horeca. Tenslotte, heeft het de grootste parkeergarage van Rotterdam met maar liefst 4 verdiepingen.

Haal jouw Bubble Tea bij YoYo! Fresh Tea Bar

Eén van de eerste Tea Bar opgericht in maart 2012. Zij hebben in de afgelopen decennia net zo goed als de Bubble Tea rage in Nederland gecreëerd en populair gemaakt. YoYo’s menu bestaat uit talloze verse thee, met kleurrijke toppings en gezonde detox thee’s. Niet alleen kan je bubble tea’s vinden bij YoYo, zij verkopen ook heerlijke Onigiri’s (rijst sandwiches) voor als je ook trek hebt.

Authentieke Dumplings bij Uncle Wang

Eén van de type eten dat wereldwijd wel voorkomt is wel “Dumplings”. Ze nemen allerlei vormen aan en hebben altijd een lekkere vulling. Van origine komt Dumplings uit China. De dumplings van Uncle Wang hebben een zeer goede kwaliteit en zijn puur van smaak zonder chemische toevoegingen om smaak te versterken. De dumplings zijn geproduceerd hier in Europa. Uncle Wang heeft een innovatief tal van vullingen voor de dumplings en een variatie aan sauzen. Het is zeker de moeite waard om uit te proberen!

Ekmekci is voor elk Moment

Ekmekci biedt voor ieder wat wils op elk moment van de dag. Je kunt er een uitgebreide brunch/lunch hebben met je familie en vrienden, zoete pauze die je even nodig hebt, of een fijne plek waar je ongestoord kunt werken, of snel een hapje eten omdat je al zo’n honger had. Eén van haar signature dish is wel de Gözleme! Een specialiteit die nergens anders zo lekker wordt bereid. Het is een gevouwen yufka (deeg) wat ze vullen met verse ingrediënten naar keuze, zoals kaas, vlees en groenten. Vervolgens wordt het gegrild zodat de kaas smelt en de wrap een beetje krokant wordt.

Eatcard on the Road

“Eatcard on the Road” is een Youtube series, opgezet om de kijkers een kijkje te geven achter de schermen. Hoe het systeem in de praktijk functioneert en hoe de medewerkers de Eatcard oplossingen ervaren. Ook krijg je een mooie blik op de onderneming en concepten die zo door het land zijn geopend. Daarin lichten we ook talloze Foodspots uit voor inspiratie mocht je een daginvulling zoeken voor een bepaalde stad.

Wist je dat 15 minuten en een bakje koffie eventueel het gehele traject van jouw onderneming kan veranderen en jou veel besparingen kan opleveren? Bel voor een gratis consult met een van onze adviseurs: +31 (0)73 711 09 76 om meer te weten.

Blogs you might want to read

Some more blogs to read

  • Hospitality

    De kracht van coupons: 8 Tips voor succesvolle restaurant marketing!

  • Hospitality

    5 Serieuze redenen om QR te gebruiken binnen jouw restaurant

  • Hospitality

    Het geheim van food pairing