Horecava keert weer terug in de RAI, en wij zijn er bij!

Horecava keert weer terug in de RAI, het is groter en uitgebreider dan ooit! Je kunt Horecava bezoeken op 9, 10, 11, en 12 januari 2023. Deze editie van Horecava staat Eatcard er ook bij. Om de volgende stap van de groei van Eatcard af te trappen met een knal is deze stap vanzelfsprekend. Zoals de befaamde quote van de Horecava luidt “Als het niet op de Horecava te zien is, bestaat het nog niet.” Eatcard verwelkomt jou en vrienden graag op onze stand nummer 01.530.

20 december 2022
TECH 20200115_0724_Horecava_General_HR_4421_KV-scaled

Waarom moet je naar de Horecava?

Horecava bestaat inmiddels al meer dan 65 jaar, en is al een hele lange tijd dé horecabeurs waar vakmensen in de wereld van horeca en buitenshuis slapen elkaar kunnen ontmoeten. Met circa 60.000 beslissers binnen de horeca die de beurs bezoeken, is het de meest doorslaggevende beurs die je niet mag missen. Alle segmenten zijn aanwezig, van fast food, casual tot sterrenrestaurants met de beste innovaties en de meest praktische oplossingen. Zo heb je startup labs en trendlabs, van kookwedstrijden tot cocktail wedstrijden die je kan bijwonen. Voor ieder is er wel iets wat je van kan leren en ontdekken.

Eatcard en Horecava

Met de Horecava 2023 zal het de eerste officiële beursstand zijn die Eatcard zal houden. Met de ontwikkelingen en R&D van de afgelopen 2 jaar heeft Eatcard als oplossing grote stappen gemaakt. En dat moet gedeeld en gezien worden aan de rest van de horecawereld. Tot heden heeft Eatcard vooral doorontwikkeld met weinig extra marketing of promotie. Met het begin van 2023 gaat dat traject veranderen, en dus meer aandacht voor marketing en promotie. Vandaar de aanwezigheid op Horecava om ons advies en expertise voor de horecawereld te delen.

One Time Deal

Om deze gelegenheid te vieren, biedt Eatcard ook nog een aantal leuke deals aan. Wat deze deals zijn blijft nu nog heel even geheim. De stand zal ingericht worden als een kleine demo-room, waarin alle mogelijke hardware en software draaiende is. Dus mocht je afvragen hoe bepaalde features werken in Eatcard, of welke mogelijkheden Eatcard te bieden heeft met zijn oplossingen ben je van harte uitgenodigd. Ook krijg je de mogelijkheid om advies te krijgen over jouw horeca onderneming van onze adviseurs.

Kom jij ook?

Omdat je een vertrouwde klant bent van Eatcard biedt Eatcard je een mogelijkheid om jezelf en plus één mee te nemen naar Horecava. Wil je van deze uitnodiging gebruik maken? Meld je dan aan via onze website. Vergeet ook niet jouw restaurant naam door te geven en welke dag je wenst te komen op de Horecava.

Wist je dat 15 minuten en een bakje koffie eventueel het gehele traject van jouw onderneming kan veranderen en jou veel besparingen kan opleveren? Of wil je jouw onderneming ook technologisch revolutionairen zoveel anderen die voor zijn gegaan? Bel voor een gratis consult met één van onze adviseurs: +31 (0)73 711 09 76 om meer te weten.

Blogs you might want to read

Some more blogs to read

  • Case Studies

    De verborgen kracht van data-analyse voor restaurants onthuld!

  • Growth

    Vier efficiënte tips voor maximale maaltijdbezorg prestatie

  • Growth

    Stimuleer herhaalbezoeken met deze 5 slimme strategieën