De kracht van coupons: 8 Tips voor succesvolle restaurant marketing!

Stel je het volgende scenario voor: je bent een drukbezette restauranteigenaar, en elke dag sta je voor de uitdaging om nieuwe manieren te vinden om je zaak te promoten en meer klanten aan te trekken. Je hebt al van alles geprobeerd, van sociale media campagnes tot traditionele advertenties, maar je zoekt naar een effectieve en betaalbare oplossing die echt impact kan maken. Dat is waar Coupons van Eatcard om de hoek komen kijken.

23 april 2024
TECH best-friends-hanging-out-while-enjoying-delicious-drink

Deze nieuwe feature biedt jou als restauranteigenaar een eenvoudige en doeltreffende manier om kortingsacties en promoties aan te bieden aan je klanten. Of je nu een chique eetgelegenheid of een gezellig buurtcafé hebt, Coupons kunnen een waardevol marketinginstrument zijn dat je helpt om je omzet te verhogen en je klantenkring uit te breiden.

Laten we eens kijken naar hoe je deze feature in de praktijk kunt gebruiken en welke voordelen het kan bieden voor jouw restaurant.

Praktische Toepassingen:

1.Welkomstkorting: Trek nieuwe klanten aan door een speciale welkomstkorting aan te bieden voor hun eerste bestelling. Bijvoorbeeld, een kortingscode voor 15% korting op hun eerste online bestelling.

2.Seizoensaanbiedingen: Profiteer van speciale gelegenheden en seizoenen door tijdelijke kortingsacties aan te bieden. Bijvoorbeeld, een zomerse korting van €5 op alle ijsgerechten tijdens de maand juli

3.Loyaliteitsbeloningen: Beloon je trouwe klanten door ze exclusieve kortingscodes te sturen als waardering voor hun herhaalde bezoeken. Bijvoorbeeld, een gratis drankje bij hun volgende bestelling na vijf eerdere aankopen.

Two people trying to make a payment

 

4.Sociale media promoties: Verhoog je online zichtbaarheid door speciale kortingsacties te delen via je sociale media kanalen. Bijvoorbeeld, een unieke kortingscode die alleen geldig is voor volgers van je Instagram pagina.

5.Takeaway specials: Stimuleer afhaalbestellingen door speciale kortingen aan te bieden voor klanten die online bestellen en afhalen. Bijvoorbeeld, een korting van €2 op alle afhaalbestellingen op dinsdagavond.

6.Verjaardagsaanbiedingen: Maak je klanten blij op hun verjaardag door ze een speciale kortingscode te sturen voor een gratis dessert of een korting op hun maaltijd.

 

7.Referentiebeloningen: Moedig je klanten aan om nieuwe klanten naar je restaurant te verwijzen door ze een beloning te geven voor elke succesvolle verwijzing. Bijvoorbeeld, een kortingscode voor 10% korting op de volgende bestelling voor zowel de verwijzer als de nieuwe klant.

8.Seizoensgebonden Evenementen: Profiteer van lokale evenementen en feestdagen door speciale kortingsacties aan te bieden die alleen geldig zijn tijdens deze periodes. Bijvoorbeeld, een speciale Valentijnsdag-aanbieding voor koppels die samen komen dineren.

Door Coupons te gebruiken, kun je niet alleen de loyaliteit van je bestaande klanten versterken, maar ook nieuwe klanten aantrekken en je omzet verhogen. Dus waar wacht je nog op? Ga vandaag nog aan de slag en ontdek de kracht van Coupons voor jouw restaurant!



Blogs you might want to read

Some more blogs to read

  • Hospitality

    6 Redenen waarom de handheld pro je favoriete collega op de restaurantvloer wordt!

  • Case Studies

    Authentieke smaak, Moderne snufjes: Warung Mini XL’s innovatieve reis!

  • Hospitality

    5 Serieuze redenen om QR te gebruiken binnen jouw restaurant