Authentieke smaak, Moderne snufjes: Warung Mini XL’s innovatieve reis!

Al 25 jaar lang is Warung Mini XL dé specialist in het bereiden van heerlijke Surinaams-Javaanse gerechten. Met meerdere locaties in het land, biedt WMXL een smaakvolle reis naar de culinaire tradities van Suriname en Java. Bij hun kan je gemakkelijk online bestellen via de website en genieten van hun verrukkelijke gerechten, waarbij authenticiteit en kwaliteit centraal staan!

7 mei 2024
TECH DSC02926-Enhanced-NR Medium

Ontdek de smaken van Suriname en Java

Bij Warung Mini XL draait alles om het serveren van authentieke en smaakvolle gerechten die een eerbetoon zijn aan de Surinaams-Javaanse keuken. Van sappige saté tot hartverwarmende saoto soep en knapperige bakkeljauw, hun menu biedt een scala aan smaken en texturen die de diversiteit van deze culinaire tradities weerspiegelen. Een populaire keuze onder gasten is de iconische saoto soep, rijk gevuld met kip, taugé, ei en vermicelli, perfect om jezelf op te warmen op een koude dag. Voor liefhebbers van pittige gerechten is de bakkeljauw een absolute aanrader, geserveerd met telo (cassavefriet) en huisgemaakte satésaus.

Vernieuwing in gastvrijheid

Recentelijk heeft Warung Mini XL een eigentijdse toevoeging aan hun gastvrijheid geïntroduceerd: een selfservicekiosk met een verfijnde LED-rand, ondersteund door de geavanceerde software van Eatcard. Deze innovatie is niet alleen een esthetische upgrade, maar biedt ook tal van voordelen voor zowel het restaurant als de gasten.


Een bestelzuil die op een balie staat

 

Verbeterde gastbeleving en efficiëntie

De LED-rand van de selfservicekiosk draagt bij aan een intuïtieve gebruikerservaring en trekt de aandacht van gasten, terwijl het restaurant een moderne uitstraling behoudt. Dankzij de Eatcard-software kunnen gasten moeiteloos en op hun eigen tempo bestellen, zonder zich gehaast te voelen. Deze verbeterde bestelervaring heeft geleid tot een verhoogde omzet en efficiëntie voor Warung Mini XL, terwijl het personeel nog steeds beschikbaar is om te helpen en vragen te beantwoorden. De flexibiliteit en aanpasbaarheid van de Eatcard-software stellen het restaurant ook in staat om hun eigen coupons te maken voor afhaal- en kioskgebruik, waardoor ze creatieve mogelijkheden hebben voor promoties en marketingcampagnes.

 

Kortom, met de introductie van de zelfservicekiosk met LED-verlichting en Eatcard-software laat Warung Mini XL zien dat ze niet alleen vasthouden aan hun traditionele roots, maar ook vooruitstrevend zijn in het omarmen van moderne technologieën. Door hun toewijding aan kwaliteit en gastvrijheid te combineren met innovatieve oplossingen, blijft Warung Mini XL een favoriete bestemming voor liefhebbers van Surinaams-Javaanse gerechten.

 

 

Blogs you might want to read

Some more blogs to read

  • Hospitality

    6 Redenen waarom de handheld pro je favoriete collega op de restaurantvloer wordt!

  • Hospitality

    De kracht van coupons: 8 Tips voor succesvolle restaurant marketing!

  • Hospitality

    5 Serieuze redenen om QR te gebruiken binnen jouw restaurant