All You Can Eat met een glimlach

SEOUL SISTA, wie uit de 010 komt kent deze populaire bestemming wel. CEO Wing Chung-Li opende de deuren in 2017 naar de wereld. Hij probeerde in 2017 een totaal nieuw concept te lanceren in het hartje van Rotterdam. Daar is de insteek om Nederland ook kennis te laten maken met de bijzondere Koreaanse keuken en dan wel met een All You Can Eat prijsstelling.

19 oktober 2022
TECH Seoul sista+blog

 

Ambitieus, zal je zeggen. Maar wie Wing kent en zijn business moves in de gaten heeft gehouden, zal zeggen dat dit precies in zijn “wheelhouse” valt. Zo vertelde hij dat hij de uitdaging juist opzoekt en deze op zijn manier vaak weet op te lossen. Dus het totaal nieuwe waanzinnig idee is dan ook een weloverwogen keuze geweest. Zie hier het volledige interview met Wing.

Eigenaar Wing opende Seoul Sista (soul sista) allereerst in Rotterdam. Een plek voor families en vrienden, een plek waar gezelschappen met elkaar tijd samen doorbrengen. Sindsdien zijn er veel meer locaties bijgekomen en is het fenomeen ook door andere steden in Nederland te vinden. Hoewel het een All You Can Eat concept voert, heeft dit niet de indruk wanneer men plaats neemt. Je kunt je eigen BBQ skills bewijzen aan jouw vrienden en familie. Aan elke tafel is er een grote grillplaat geplaatst waar je zelf de temperatuur op af kan stellen. Boven de tafel hangt een moderne afzuigkap die per tafel zo de dampen af zuigt van de grillplaats. Het eten is divers, met snacks en vlees met vis. Verder is er volop keuze aanwezig voor vegetariërs of mensen die halal eten.

Eatcard on the Road

Met deze editie van “Eatcard on the Road” zijn wij deze keer bij de tweede vestiging in Rotterdam van Seoul Sista. Met de nieuwe vestiging heeft Seoul Sista bijna 800m2 totale oppervlakte om hun mooie formule uit te werken. Daar kan je dus eveneens terecht voor de vertrouwde Koreaanse barbecue, Koreaanse cocktails, en Bingsu. Echter is er op deze locatie ook een verdieping waar je jouw zangkunsten kan demonstreren op de karaoke verdieping.

We mochten achter de schermen een kijkje nemen met filiaal manager Daryl Sigarlaki. En hebben de kans gehad om met hem bij te kletsen over zijn ervaring met Eatcard.

Voorheen gebruikte Seoul Sista tablets om te bestellen en zijn nu overgeschakeld naar het QR bestellen aan tafel. Het grote voordeel dat hij merkt is dat je met de QR-table order met Eatcard minder tijd nodig hebt om gasten aan te nemen of uitleg te geven. “Het Eatcard bestelsysteem is vrij straight forward en overzichtelijk”, vertelde Daryl.

Daarnaast biedt de Handhelds van Eatcard een mooie toevoeging bij de werkwijze voor de bedieningsmedewerkers. Immers heb je die altijd bij de hand en “hoef je niet naar de POS (kassa) te lopen om iets voor een tafel te bestellen”. Zo heeft hij en zijn collega’s meer tijd over om “service te verlenen met een knipoog”.

Het volledige interview kan je hier terugzien. Benieuwd naar wat QR Table Order en Eatcard Waiter App voor jouw onderneming kan betekenen? Bel dan voor een gratis consult met een van onze adviseurs: +31 (0)73 711 09 76.

Blogs you might want to read

Some more blogs to read

  • Hospitality

    De kracht van coupons: 8 Tips voor succesvolle restaurant marketing!

  • Hospitality

    5 Serieuze redenen om QR te gebruiken binnen jouw restaurant

  • Hospitality

    Het geheim van food pairing