5 blijvende voordelen van QR-Table Order voor restaurants

QR-Table Order zijn een innovatieve en efficiënte manier om de service in restaurants te verbeteren. Hierdoor wordt niet alleen de gastbeleving verbeterd, maar kunnen restaurants ook hun omzetaandeel verhogen en de kosten voor personeel verlagen. In deze blog bespreken we 5 concrete argumenten waarom QR-Table Order een slimme investering is voor restaurants in Nederland. Neem hier ook een kijkje voor 5 dingen om te overwegen voordat je QR neemt.

3 maart 2023
TECH close-up-women-holding-smartphones_23-2149303398

1. Verbeterde gastbeleving

Recent onderzoek toont aan dat 49% van de restaurants in Nederland in 2021 gebruik maakten van QR-Table Order. Gasten waarderen de snelheid en efficiëntie van deze manier van bestellen en beoordelen deze hoger dan traditionele manieren van bestellen. Bovendien is 72% van de consumenten van mening dat QR-Table Order een positieve impact hebben op de totale gastbeleving in restaurants. Door de snellere en efficiëntere manier van bestellen, hebben gasten meer tijd om te genieten van hun maaltijd en wordt de stress die soms gepaard gaat met het wachten op de ober verminderd.

2. Hoger omzetaandeel

Met de QR-Table Order is snellere service mogelijk, wat leidt tot een verhoging van het omzetaandeel van restaurants. Hierdoor kunnen gasten sneller hun bestellingen plaatsen, waardoor er minder tijd verloren gaat aan het opnemen van bestellingen en het doorgeven hiervan aan de keuken. Bovendien blijkt uit onderzoek dat restaurants die gebruik maken van QR-Table Order gemiddeld een 8% hogere omzet realiseren dan restaurants die dit niet doen. Dit is een aanzienlijke toename van de inkomsten, die het resultaat is van een snellere service en een grotere tevredenheid van de gasten.

3. Lagere kosten

QR-Table Order is een relatief goedkope manier om de service in een restaurant te verbeteren. Doordat er minder afhankelijkheid is van serveersters, kunnen restaurants de kosten voor personeel verlagen. Bovendien is de technologie gemakkelijk te implementeren en te onderhouden, wat leidt tot lagere kosten voor het bedrijf. Uit onderzoek blijkt dat restaurants die gebruik maken van QR-Table Order gemiddeld 25% minder kosten hebben voor personeel dan restaurants die dit niet doen. Dit is een aanzienlijke besparing op de kosten, die het resultaat is van de efficiëntie van de technologie en de vermindering van de noodzaak om meerdere serveersters in te huren.

4. Verbeterde nauwkeurigheid

Met de QR-Table Order, waarin de digitale technologie slim wordt ingezet, ervaren we een verhoogde nauwkeurigheid van onze bestellingen. Gasten kunnen zelf hun bestelling invoeren, zonder dat er afhankelijkheid is van de interpretatie van een serveerster. Bovendien worden bestellingen direct doorgegeven aan de keuken, waardoor er geen fouten kunnen worden gemaakt tijdens het overdragen van de bestellingen. Hierdoor is de kans op ontevreden gasten en eventuele retourzendingen lager, wat resulteert in een verbetering van de gastbeleving en een hogere tevredenheid van de klanten.

 

5. Klantdata

QR-Table Order biedt restaurants de mogelijkheid om klantdata te verzamelen. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om specifieke aanbiedingen te maken of om het menu aan te passen aan de voorkeur van de gasten. Bovendien kunnen restaurants hun marketinginspanningen beter richten op specifieke doelgroepen, waardoor ze nog meer waarde kunnen toevoegen aan de klantbeleving en hun omzet kunnen verhogen.

Advies op Maat met Eatcard

Investeer vandaag nog in QR-Table Order en ontdek de vele voordelen die dit biedt voor jouw restaurant! Verhoog de tevredenheid van jouw gasten en de productiviteit van jouw bedrijf door minder afhankelijk te zijn van papieren bestellingsformulieren en fouten te voorkomen.

Maak een afspraak voor een gratis consult met één van onze adviseurs door te bellen naar +31 (0)73 711 09 76 en ontdek wat Eatcard QR-Table Order voor jouw onderneming kan betekenen. Je zult versteld staan van de besparingen die je kunt realiseren in slechts 15 minuten en een bakje koffie!

Blogs you might want to read

Some more blogs to read

  • Hospitality

    6 Redenen waarom de handheld pro je favoriete collega op de restaurantvloer wordt!

  • Case Studies

    Authentieke smaak, Moderne snufjes: Warung Mini XL’s innovatieve reis!

  • Hospitality

    De kracht van coupons: 8 Tips voor succesvolle restaurant marketing!