Stage Creative Multimedia Design

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste (meewerk) stagiaire die het uitdagend vindt om je online/offline media skills verder wilt ontwikkelen. Ben je gemotiveerd, ambitieus, creatief en vind je het leuk om vooral bezig te zijn met het ontwerpen van multimediale middelen? Vind je daarnaast vormgeving en technologie ook heel interessant? Weet jij hoe je met je visuele content de juiste doelgroep kan bereiken? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Als Multimedia Design stagiair(e) ben je voornamelijk bezig met het creëren van visuele content zoals, video’s, menukaarten, social media posts, animatie, nieuwsbrieven etc. voor allerlei doeleinden. Je ondersteunt ons team met jouw creatieve en overtuigende content/design en geeft hierover graag je input. Onderhouden en vormgeven van onze online en offline media kanalen behoren ook tot je taken.

Wat verwachten we van jou?

Je vindt het leuk om zelfstandig onderzoek te doen naar creatieve, visuele concepten en aantrekkelijke designs en je bedenkt originele ideeën en oplossingen om te communiceren met de doelgroep.

Daarnaast kan jij jezelf vinden in de volgende eigenschappen:

• Je volgt een MBO of HBO opleiding in de richting van Communicatie & Multimedia Design of een soortgelijke studie.
• Je hebt ervaring met video en fotografie.
• Je bent creatief, ambitieus en denkt in oplossingen.
• Je kan goed zelfstandig werken, snel schakelen en initiatief nemen.
• Je hebt kennis over Adobe Suite Programs zoals Photoshop, Illustrator en InDesign.
• Je hebt interesse in de tech industrie en hebt affiniteit met systemen.

Wat bieden wij jou?

• Een leerzame en gezellige stageplek bij een innovatieve en snelgroeiende bedrijf in Den Bosch.
• Vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling, groei en initiatief.
• Een jong, ambitieus en enthousiaste team.
• Een marktconforme stagevergoeding.

Wie zijn wij?

Eatcard is een innovatieve softwarebedrijf voor horeca met als missie horeca ondernemers te helpen om klantenbinding te creëren/verhogen. Dit wordt gerealiseerd door het automatiseren van alle horeca software in één systeem. Ons motto is “We innovate together”. Innovatie staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Het is ons doel om systemen in de horeca te innoveren en makkelijker te maken. Doordat wij bepaalde processen voor de horeca automatiseren, kunnen horeca ondernemers meer omzet maken en hebben ze meer tijd klantenbinding. We willen ervoor zorgen dat alle zitplaatsen in het restaurant altijd optimaal worden benut en dat gasten een unieke customer journey ervaren. Bij Eatcard valt alles onder één systeem, waardoor we alle data overzichtelijk voor onze partners op een rijtje kunnen zetten. Hierdoor hebben klanten inzicht in wat het gedrag en de behoeftes van de gast zijn. Wij nemen werk uit handen, zodat de klant doelgerichter kan werken, een hogere omzet haalt en haar gasten een onvergetelijke ervaring kan bieden. Ons team bestaat uit 22 gemotiveerde en behulpzame professionals, waarvan 12 in Nederland en 10 in Azië.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag deel maken van ons team? Stuur dan je motivatie, CV en eventueel portfolio naar linda@eatcard.nl.
Voor overige vragen over onze sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen via mail of bel ons op 073 711 09 76
Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg, png, txt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.