Blog

YoYo! Fresh Tea Bar opent haar nieuwe locatie in Amstelveen Stadshart!

27 mei, 2021

YoYo! van harte gefeliciteerd met de opening van de nieuwe locatie in Amstelveen! 

De officiële opening vond vanmorgen op 27 mei plaats. Felicitaties aan Yoyo’s CEO Wing en de franchiseneemster Rachel Hazes! Eatcard wenst ze alle goeds en succes met de nieuwe zaak! 

De vestiging in Amstelveen is na het succes in de andere zaken gaan werken met de systemen van Eatcard. Twee kiosken, een kassasysteem en andere benodigde hardware zijn door Eatcard geleverd en worden aangestuurd door onze innovatieve software. De twee kiosken staan aan elke kant van het YoYo-eiland. Het voordeel van twee kiosken is dat ze de wachtrijen verminderen en de workflow van het personeel verbeteren. Bovendien bieden ze meer informatie aan de klant, een ruime keuze aan toppings en bijgerechten en geeft het de mogelijkheid om promoties en kortingen aan te kaarten. Dit wordt allemaal gepresenteerd in een aantrekkelijk digitaal menu.

YoYo maakt ook gebruik van Eatcard’s QR Bestel & Betaal functie, wat zowel voor de klant als voor de medewerker handig is tijdens drukke momenten. De klant kan de QR-code scannen, bestellen en betalen vanaf zijn telefoon, zonder dat er een app gedownload hoeft te worden.

De bestellingen van de Self-Order Kiosks en de QR Order & Pay worden automatisch doorgestuurd naar de printer van de keukenstickers en kassabonnen en naar de POS. Bestellingen van derden (zoals Deliveroo) worden ook automatisch doorgestuurd en afgedrukt. Alle gegevens worden gesynchroniseerd, waardoor het eenvoudiger wordt om boekhoudkundige cijfers te bekijken en te downloaden en het succes van verschillende initiatieven te meten.

YoYo! Fresh Tea Bar is de go-to plek voor liefhebbers van bubble tea. Sinds de start in Rotterdam in 2012 is YoYo uitgegroeid tot een van de populairste bubble tea shops van Nederland. 

Aankondiging Worldline: Onbeschikbaarheid bij Worldline op 17-11-2021

10 november, 2021

EATCARD Deep Dive: Customer Journey van Booking tot Uitchecken

5 november, 2021

6 Manieren Waarop Restaurants met Voorraadtekorten Moeten Omgaan

22 oktober, 2021