Ben jij onze nieuwe:

Sales Stagiair

Ben jij op zoek naar een opwindende uitdaging in de wereld van sales? Krijg je energie van het opbouwen van relaties met prospects en bestaande klanten? Word je enthousiast van het scoren van leads en het sluiten van deals? Dan is deze stage perfect voor jou! Hier krijg je de kans om je commerciële vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en jezelf verder te ontwikkelen. Enthousiast geworden? Neem snel contact op met ons.

Functieomschrijving

Als Sales Medewerker ga je actief op zoek naar leads en volg je klanten en leads op die je hebt benaderd of aangeleverd krijgt. Ligt er een offerte open? Jij schakelt met de klant om door te nemen wat de status is. Heeft iemand interesse getoond? Jij hebt ze al gebeld om meer informatie te geven of tot een afspraak te komen. Je doet dit in het begin voornamelijk telefonisch en nadat je goed bent ingewerkt, ga je op pad en breng je een bezoek bij de bestaande en potentiële klanten. Jij weet hoe je potentiële klanten identificeert en hoe je in contact komt met de decision makers.

Soliciteer dan nu! Wij proberen binnen 3 werkdagen te reageren.

Location
's-Hertogenbosch
Department
Sales
Employment
Stagiair

Wat verwachten we van jou?

Je ziet en creëert kansen voor jezelf en je collega’s, je herkent potentie voor meer en gaat voor maximaal resultaat! Je denkt in oplossingen en vindt het uitdagend om topwerk te leveren.

Daarnaast kan jij jezelf vinden in de volgende eigenschappen:

  • Je volgt minimaal een MBO+ opleiding richting Commerciële Economie of een relevante opleiding in de richting van Sales.
  • Je hebt een commerciële instelling, het geeft je een kick om te scoren. Werken met targets is een uitdaging voor je.
  • Je bent communicatief sterk, hebt doorzettingsvermogen en een winnaarsmentaliteit.
  • Je bent proactief en neemt verantwoordelijkheid.
  • Je beheerst goed de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou?

  • Een leerzame en gezellige stageplek bij een innovatief en snelgroeiend bedrijf in Den Bosch.
  • Vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling, groei en initiatief.
  • Een jong, ambitieus en enthousiast team.
  • Een marktconforme stagevergoeding.

Wie zijn wij?

Eatcard is een innovatieve softwarebedrijf voor horeca met als missie horeca ondernemers te helpen om klantenbinding te creëren/verhogen. Dit wordt gerealiseerd door het automatiseren van alle horeca software in één systeem. Ons motto is “We innovate together”. Innovatie staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Het is ons doel om systemen in de horeca te innoveren en makkelijker te maken. Doordat wij bepaalde processen voor de horeca automatiseren, kunnen horeca ondernemers meer omzet maken en hebben ze meer tijd voor klantenbinding. We willen ervoor zorgen dat alle zitplaatsen in het restaurant altijd optimaal worden benut en dat gasten een unieke customer journey ervaren.

Bij Eatcard valt alles onder één systeem, waardoor we alle data overzichtelijk voor onze partners op een rijtje kunnen zetten. Hierdoor hebben klanten inzicht in wat het gedrag en de behoeften van de gasten zijn. Wij nemen werk uit handen, zodat de klant doelgericht kan werken, een hogere omzet haalt en haar gasten een onvergetelijke ervaring kan bieden.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag deel uitmaken van ons team? Stuur dan je motivatie en CV op naar ons.

Voor overige vragen over onze sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen via mail of bel ons op 073 711 09 76

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Max. bestandsgrootte: 1 MB.
Max. bestandsgrootte: 1 MB.