Optimaliseer je bezorgdienst

De Eatcard Riders App helpt je om de beste service te verlenen met behulp van slimme functies en integraties.

Moeilijkheden met bezorgers

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom het zo lang duurt voordat de bezorgers terugkomen of ze een bestelling kwijt zijn of waar de klacht over ging? Met de Eatcard Riders App kun je eenvoudig het antwoord op al je vragen achterhalen, tijd besparen op het oplossen van klachten en zo de klantenservice verbeteren.

Verhoog je bezorgefficiëntie

Organiseer en controleer je bestellingen in een overzichtelijk overzicht. Onderscheid je van de concurrenten met de beste bezorgingsdienst. Verhoog de capaciteiten en concentreer je op wat het belangrijkst is.

Werk efficiënter

Haal het maximale uit je afhaalmaaltijd. De Eatcard Riders App werkt het beste in combinatie met de volgende Eatcard modules.

Wist je dat alle Eatcard-toepassingen met elkaar verbonden zijn binnen één ecosysteem? Jouw dashboard zal je inzichten en gegevens verschaffen zoals je nog nooit eerder hebt gezien.

+ Ontvang alle bestellingen

Ontvang alle bestellingen van je bezorgpartners en eigen webshop op één scherm met het Online bestellingen beheersysteem.

+ Kitchen Display System

Automatiseer de werkzaamheden in de keuken en laat je keukenpersoneel efficiënter werken.

+ Je eigen Webshop

Begin met het aanbieden van afhaalmaaltijden vanaf je eigen website en val op tussen de concurrenten.

Real Time GPS Tracking

Met real time GPS tracking krijg je inzicht in de voortgang van de bezorging. Afhankelijk van hoe dicht ze bij een van je locaties zijn, zal de app de meest nabije bezorger vragen om de bestelling op te halen.

Meest efficiënte route

Elke bezorger krijgt een waardering per bestelling van de klant. De bezorgers worden opgeroepen in de volgorde van de hoogste waardering. Bovendien, als er meerdere bestellingen zijn, zal de snelste route worden voorgesteld met alle beschikbare bestellingen voor de bezorger om op te halen.

toename van de

bezorging

37 %

Sinds het begin van de lockdown is de bezorging van maaltijden met maar liefst 37% toegenomen.

aandeel van de

bezorging

23 %

Maaltijdbezorging is goed voor meer dan 2,7 miljard euro in 2020 – dat is bijna 23 procent van de totale out-of-home markt voor eten en drinken.

verminderde

foutmarge

0 %

Geen fouten meer in je bestellingen: de klant neemt de verantwoordelijkheid voor zijn keuze.

Wij helpen onze klanten innoveren met ons automatisch cateringsysteem.
Probeer Eatcard gratis uit