EATCARD VOOR SHOARMA SHOPS

Kebab & Shoarma Shops

In de hitte van de drukte wanneer je in een korte tijd teveel bezoekers binnen komen met weinig geduld, wil je het liefst dat alles automatisch en gestroomlijnd verloopt. Automatiseer jouw processen dusdanig dat je de meest mogelijk mensen kan helpen in de minst mogelijk tijd.

Word de eerste Kebab & Shoarma Shop van de toekomst in jouw stad!

Veel ondernemingen zijn al toegewend en gewend aan technologie die zij helpen in de alledaagse bezigheden. Hulp die je zo hard nodig hebt met het huidige landschap met personeelstekort. Eatcard is de perfecte partner in technologie voor jouw Shoarma of Kebab shop om de eerste Kebab van de toekomst te zijn in jouw stad.

Digitaal personeel die 24/7 enthousiast is om een upsell te verkopen!

Fast-casual ketens werken al een tijdje met de Self-Order Kiosks. De toekomst voor kostenbesparing en omzet generatie. Vandaag, een Self-Order Kiosk kan ook voor jouw onderneming zijn, voor een fractie van de prijs.

Realtime Interactive Menukaart

Met een druk op de knop alle artikelen op de menu aan te passen. Direct live en gewijzigd op alle Eatcard bestel kanalen.

Upsell & Supplementen

Automatische suggesties met supplementen en upsales zoals jij dat hebt ingesteld. Product combinaties geheel aan te passen zoals je wenst.

Geheel onder jouw beheer

Je hebt ten allen tijde toegang tot je digitale menu. Daar kan je de juiste supplementen en upsell mogelijkheden toevoegen.

POS System

Beheer jouw verkoop, operationele processen, aanbod en klantervaring met een alles-in-één intuïtief systeem. Het multifunctionele en slimme digitale oplossing om jou te helpen met het nemen van zakelijke beslissingen. Ongeacht de omvang of stijl van jouw onderneming.

Eatcard Signage Menu

Makkelijk benaderbaar en volledig in jouw beheer. Eatcard Signage Menuschermen zijn voorzien van een layout wat je zelf kan aanpassen met foto’s en realtime productwijzigingen.

Takeaway System

Verzamel en beheer al jouw bezorg- en afhaalbestellingen automatisch op één plek, verleng je levertijden en werk efficiënter.

Eatcard KDS

De Virtuele Assistent die je juist aan je zijde wilt hebben tijdens de chaos in de keuken. Het meest intuïtieve en efficiënte keukensysteem tot nu toe!

Bespaar tijd

Dankzij het intuïtieve ontwerp kan het keukenpersoneel zich nu eindelijk concentreren op het eigenlijke koken! De Eatcard Keukenhulp is een assistent die al jouw bestellingen en speciale wensen organiseert en voorspelt jouw voorraad verbruik per station.

Grote nauwkeurigheid

Vergeet onleesbare teksten op je keukenbonnen en vermijd alle communicatiefouten. Minder fouten, geen verloren tickets of vergeten voedselvoorkeuren meer. Er is altijd een precieze beschrijving per gerecht per tafel.

Bestendig tegen hoge druk

Stuur de bestellingen automatisch door naar de juiste voedselbereiding stations en op het juiste moment . Dit verbetert jouw keukenlogistiek en de workflow van jouw personeel.

Eén platform
voor jouw hele
horeca onderneming

We raden deze modules aan voor jouw bedrijf

Onze gekozen modules voor jouw bedrijf:

  • POS System
  • Self Order Kiosk
  • QR-Table Order
  • Kitchen Display System
  • Signage Menu
Vanaf € 214,95

Niet wat je zoekt? Creëer je eigen bedrijf >

POS System
Self Order Kiosk
QR-Table Order
Takeaway System
Kitchen Display System
Kitchen Display System
Eatcard Waiter
Eatcard Rider
Signage Menu

Eén platform voor jouw
hele horeca onderneming

Ons doel is om de manier waarop we met elkaar omgaan te
veranderen door gebruik te maken van technologie binnen de
horeca industrie. Wij zijn hier om jou op weg te helpen en te adviseren
over de oplossingen die het beste bij jouw bedrijf passen.