In de mist van de oorlog ligt de keukenvloer

Het is spitsuur. Alle pannen en frituurpannen draaien op volle toeren. Het keukenpersoneel is druk bezig
om het beste eten zo snel mogelijk op tafel te krijgen. De printers verwerken de bestellingen alsof er geen morgen is.
Het is aan de chefs om zorgvuldig elke bestelling te sorteren, rekening te houdend met alle specifieke wensen en allergieën.

 

Bespaar tijd

De Eatcard Keukenhulp is een assistent die al je bestellingen en speciale wensen regelt. Het keukenpersoneel heeft in één oogopslag alle informatie die ze nodig hebben. Dankzij het intuïtieve ontwerp kan het keukenpersoneel zich nu eindelijk concentreren op het echte koken!

Hetzelfde geldt voor het bijhouden van de voorraad. Het Kitchen Display System voorspelt ook de mate waarin je inventaris per afdeling wordt gebruikt.

Aanzienlijke nauwkeurigheid

Vergeet onleesbare teksten op je keukenbonnen en vermijdt alle communicatiefouten. Er is altijd een precieze beschrijving per gerecht per tafel.

Bestendig tegen hoge druk

Hoeveel bestellingen er ook per minuut in de keuken binnenkomen, de keukenhulp is er om ze voor jouw keukenpersoneel te organiseren. Tijdens drukke tijden kun je het Kitchen display System gebruiken om items te verplaatsen, te rangschikken en zelfs naar een ander keukenstation door te sturen. Mis niets! Het systeem waarschuwt je keukenpersoneel wanneer de bestellingen te lang in de wachtrij staan.

Eén platform

De bestelling gaat van de telefoon van de klant rechtstreeks naar het juiste keukendisplay.

Overzicht bestellingen

Laat de Keukenhulp hetzelfde gerecht per specifieke display samenvatten.

Eatcard Dashboard

Krijg een nauwkeurig inzicht in de prestaties van het team en ontvang suggesties om je voorbereidingstijd te verbeteren.

Alleen wat relevant is

Stuur de bestellingen automatisch en op het gewenste moment naar de juiste bereidingsstations. Dit verbetert de logistiek in je keuken en de workflow van het personeel.

Wij helpen onze klanten innoveren met ons automatisch cateringsysteem.
Probeer Eatcard gratis uit