Functieomschrijving

Als support medewerker help jij om onze klanten succesvol te maken door ervoor te zorgen dat het Eatcard systeem optimaal gebruikt wordt. De vragen die binnenkomen zijn divers en geen gesprek is hetzelfde. Zo is het mogelijk dat de klant jou belt voor advies over het installeren van een Kiosk of dat de klant je belt met betrekking tot een betaling die via de Takeaway niet binnen komt. Jij denkt mee en helpt de klanten met het oplossen van de problemen. Bij elk gesprek probeer je in ieder geval de klant zo goed mogelijk te woord te staan. Jouw doel is om de zorgen van je klanten weg te halen.

Wat verwachten wij van jou?

Je denkt in oplossingen en vindt het uitdagend om topwerk te leveren en klanten uit de problemen te helpen.

Daarnaast kan jij jezelf vinden in de volgende eigenschappen:

 • Je hebt minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau en hebt relevante werkervaring van minimaal 1 jaar in een vergelijkbare rol.
 • Je bent zeer klant- en servicegericht.
 • Je hebt IT kennis.
 • Je bent communicatief sterk. Je durft daarnaast zelf beslissingen te nemen en je kan snel schakelen.
 • Je bent leergierig en resultaatgericht.
 • Je bent vaardig in Nederlands en Engels.

Wat bieden wij jou?

 • Een informele en gezellige werkomgeving gevestigd in Den Bosch.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, groei en initiatief.
 • Een jong, ambitieus en enthousiaste team.
 • Een uitdagende parttime baan van 24 uur in de week.
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring.

Wie zijn wij?

Eatcard is het meest complete horecasysteem voor de horecagelegenheid en een intuïtief multi-sided platform. Een platform waar alle data wordt verzameld en verstrekt met het doel om mensen met elkaar te verbinden. Ons motto is “We innovate together”. Innovatie staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Het is ons doel om systemen in de horeca te innoveren en makkelijker te maken. Doordat wij bepaalde processen voor de horeca automatiseren, kunnen horeca ondernemers meer omzet maken en hebben ze meer tijd voor klantenbinding. We willen ervoor zorgen dat alle zitplaatsen in het restaurant altijd optimaal worden benut en dat gasten een unieke customer journey ervaren. Bij Eatcard valt alles onder één systeem, waardoor we alle data overzichtelijk voor onze partners op een rijtje kunnen zetten. Hierdoor hebben klanten inzicht in wat het gedrag en de behoeftes van de gasten zijn. Wij nemen werk uit handen, zodat de klant doelgerichter kan werken, een hogere omzet haalt en haar gasten een onvergetelijke ervaring kan bieden.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag deel maken van ons team? Klik op Solliciteer nu.

Voor overige vragen over onze sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen via mail of bel ons op 073 711 09 76