Functieomschrijving

Als Stagiaire Creative Multimedia Design ben je voornamelijk bezig met het creëren van visuele content zoals, afbeeldingen, video’s, menukaarten, social media posts, animatie, nieuwsbrieven etc. voor allerlei doeleinden. Verder vind je het uitdagend om marketingstrategieën te vertalen naar grafisch ontwerp. Je ondersteunt ons team met jouw creatieve en overtuigende content/design en geeft hierover graag je input. Onderhouden (van o.a. website) en vormgeven van onze online en offline media kanalen behoren ook tot je taken.

Wat verwachten we van jou?

Je vindt het leuk om zelfstandig onderzoek te doen naar creatieve, visuele concepten en aantrekkelijke designs en je bedenkt originele ideeën en oplossingen om te communiceren met de doelgroep.

Daarnaast kan jij jezelf vinden in de volgende eigenschappen:

 • Je beschikt over HBO denkniveau in de richting van Communicatie & Multimedia Design of een soortgelijke studie.
 • Ervaring met video en fotografie is een pre.
 • Je bent creatief, ambitieus en denkt in oplossingen.
 • Je kan goed zelfstandig werken, snel schakelen en initiatief nemen.
 • Je weet nieuwe ideeën goed te vertalen.
 • Je hebt kennis over Adobe Suite Programs zoals Photoshop, Illustrator en InDesign.
 • Je hebt affiniteit met IT/systemen.

Wat bieden wij jou?

 • Een leerzame en gezellige stageplek bij een innovatieve en snelgroeiende bedrijf in Den Bosch.
 • Vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling, groei en initiatief.
 • Een jong, ambitieus en enthousiaste team.
 • Een marktconforme stagevergoeding.

Wie zijn wij?

Eatcard is het meest complete horecasysteem voor de horecagelegenheid en een intuïtief multi-sided platform. Een platform waar alle data wordt verzameld en verstrekt met het doel om mensen met elkaar te verbinden. Ons motto is “We innovate together”. Innovatie staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Het is ons doel om systemen in de horeca te innoveren en makkelijker te maken. Doordat wij bepaalde processen voor de horeca automatiseren, kunnen horeca ondernemers meer omzet maken en hebben ze meer tijd voor klantenbinding. We willen ervoor zorgen dat alle zitplaatsen in het restaurant altijd optimaal worden benut en dat gasten een unieke customer journey ervaren. Bij Eatcard valt alles onder één systeem, waardoor we alle data overzichtelijk voor onze partners op een rijtje kunnen zetten. Hierdoor hebben klanten inzicht in wat het gedrag en de behoeftes van de gasten zijn. Wij nemen werk uit handen, zodat de klant doelgerichter kan werken, een hogere omzet haalt en haar gasten een onvergetelijke ervaring kan bieden.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag deel maken van ons team? Klik op Solliciteer nu.

Voor overige vragen over onze sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen via mail of bel ons op 073 711 09 76