Horecava

Eatcard x Horecava

Horecava keerde deze maand weer terug in de RAI, na een afwezigheid van 2 jaar.
En Eatcard was er bij deze editie voor het eerst bij!

Event highlights

Samen naar een betere toekomst

Het toetreden naar de wereld is mede mogelijk gemaakt dankzij de geweldige partners van Eatcard!

Eatcard is here to stay!

De grootste beurs in Nederland bij de Rai Amsterdam is een feit! Wat een ervaring voor Eatcard. Een mooie gelegenheid om Eatcard aan de horecawereld te presenteren. Een quote van Horecava luidt ook, “als je niet gezien bent bij de Horecava dan besta je nog niet echt”.

In de Horecava week heeft Eatcard niet alleen nieuwe klanten leren kennen. Maar is er ook een goede gelegenheid geweest voor nieuwe samenwerkingen en inspirerende gesprekken met ondernemers in dezelfde sector.

Een week vol ontmoetingen!

Horecava 2023 zit erop! Daarmee is de kickoff van 2023 een feit. De eerste stappen voor 2023 zijn al gezet! Het was een zeer geslaagde week met nieuwe ontmoetingen, goede gesprekken, gezelligheid, en inspiratie.

Alle ondernemers die nieuw klant zijn geworden van Eatcard van harte welkom! Alle bezoekers die ons stand hebben bezocht bedankt voor de leuke gesprekken en gezelligheid.

Zelfreflectie en zelfverrijking

Het jaar kon niet beter worden afgetrapt met zo een beurs en bijeenkomst als bij de Horecava 2023. Het was de eerste keer dat Eatcard als jong bedrijf op zo een mega beurs staat! Een ervaring om niet te vergeten.

Als team heeft Eatcard met veel plezier naar de week toe voorbereid en de ervaring zichzelf? Velen malen meer waard dan wij hebben kunnen bedenken! Niet alleen hebben we veel geleerd van de bezoekers en collega’s op de beurs, maar is er ook veel meer ontdekt over ons zelf.

Duurzaamheid, innovatie,
en efficiëntie voor Eatcard
en klanten

Eén platform voor jouw
hele horeca onderneming

Ons doel is om de manier waarop we met elkaar omgaan te
veranderen door gebruik te maken van technologie binnen de
horeca industrie. Wij zijn hier om jou op weg te helpen en te adviseren
over de oplossingen die het beste bij jouw bedrijf passen.