Briljant beloningssysteem

Zet een digitaal loyaliteitsprogramma op. Krijg je eigen Loyalty app en beloon de klanten.

Zorg dat je klanten terugkomen

Zoals we uit de zakelijke literatuur weten, kost het gemiddeld tot 5 keer meer om een nieuwe klant te werven dan om er een te behouden. Daarom wordt er zoveel aandacht besteed aan de kosten van klantenwerving (CAC) en de “customer lifetime value” (CLV).

Een loyaliteitsprogramma moedigt je klanten aan om jou te verkiezen boven de concurrenten, waardoor je marktaandeel en omzet stijgen.

 

Gemak voor jou en je klant

Je gasten hoeven er niet aan te denken om de spaarkaart overal mee naartoe te nemen. In tegenstelling tot een fysieke stempelkaart, kan je digitale spaarsysteem niet beschadigd raken of verloren gaan, omdat de gegevens veilig en beschermd op het platform staan.

Je eigen huisstijl

Gebruik je eigen huisstijl en geef de loyaliteit app een unieke uitstraling. Onze klantenservice helpt je om jouw loyaliteitsprogramma in slechts een paar dagen op te zetten.

Volledig geïntegreerd systeem

De loyaliteit app is gekoppeld aan het Eatcard-platform, zodat je via het Eatcard-dashboard vanaf elk apparaat online toegang hebt tot alle informatie.

Directe updates

Update je eigen afbeeldingen en inhoud en het is online binnen slechts een paar klikken. Je hoeft niets naar ons op te sturen en dagen te wachten op updates.

Verkoop meer

Behoud je beste klanten door gebruik te maken van een van de meest efficiënte marketingstrategieën in de industrie en gebruik het op een slimme manier.

Beheer je klanten zonder risico’s

De informatie die je klanten met je delen wordt veilig opgeslagen in de backend, dus je hoeft je geen zorgen te maken over privacykwesties.

Geolocatie notificatie

De geolocatie notificatie herinnert je klant eraan dat ze nog loyaliteitspunten moet uitgeven wanneer zij langs jouw restaurant komen. Dit werkt met ingeschakelde mobiele meldingen.

Geautomatiseerd systeem

Een digitaal beloningssysteem is een spaarsysteem voor je trouwste klanten, waarbij zij punten kunnen inruilen voor beloningen. Jij kiest de bedragen van de toegekende punten en de bijbehorende beloningen.
Ons volledig digitale systeem verzamelt de punten automatisch, houdt ze bij op de rekening van je klanten en houdt bij hoeveel punten er zijn uitgegeven.

 

Wij helpen onze klanten innoveren met ons automatisch cateringsysteem.
Probeer Eatcard gratis uit