Stage Web Developer

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste stagiaire die het uitdagend vindt om je web development verder te ontwikkelen. Ben je gemotiveerd, ambitieus, leergierig en vind je het leuk om vooral het web development te ondersteunen? Vind je het daarnaast leuk om samen met het team aan technisch complexe oplossingen te werken? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Als Web development stagiair(e) ben je voornamelijk bezig met de website ontwikkeling van zowel front- als back-end. Verder ondersteun je het Marketing team met het uitwerken van complexe oplossingen zoals het maken van verschillende koppelingen & integraties, mailing template & signature, technische support en nog veel meer uitdagende projecten.

Wat verwachten we van jou?

Zie jij problemen als uitdagingen en kan jij jezelf vinden in de volgende eigenschappen?

• Je volgt een relevante MBO of HBO opleiding.
• Je hebt kennis met WordPress, PHP, HTML, CSS, Javascript.
• Je bent creatief, ambitieus en denkt in oplossingen.
• Je kan goed zelfstandig werken, snel schakelen en initiatief nemen.
• Je bent leergierig en enthousiast.
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij jou?

• Een leerzame en gezellige stageplek bij een innovatieve en snelgroeiende bedrijf in Den Bosch.
• Vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling, groei en initiatief.
• Een jong, ambitieus en enthousiaste team.
• Een marktconforme stagevergoeding.

Wie zijn wij?

Eatcard is een innovatieve softwarebedrijf voor horeca met als missie horeca ondernemers te helpen om klantenbinding te creëren/verhogen. Dit wordt gerealiseerd door het automatiseren van alle horeca software in één systeem. Ons motto is “We innovate together”. Innovatie staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Het is ons doel om systemen in de horeca te innoveren en makkelijker te maken. Doordat wij bepaalde processen voor de horeca automatiseren, kunnen horeca ondernemers meer omzet maken en hebben ze meer tijd klantenbinding. We willen ervoor zorgen dat alle zitplaatsen in het restaurant altijd optimaal worden benut en dat gasten een unieke customer journey ervaren. Bij Eatcard valt alles onder één systeem, waardoor we alle data overzichtelijk voor onze partners op een rijtje kunnen zetten. Hierdoor hebben klanten inzicht in wat het gedrag en de behoeftes van de gast zijn. Wij nemen werk uit handen, zodat de klant doelgerichter kan werken, een hogere omzet haalt en haar gasten een onvergetelijke ervaring kan bieden. Ons team bestaat uit 22 gemotiveerde en behulpzame professionals, waarvan 12 in Nederland en 10 in Azië.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag deel maken van ons team? Stuur dan je motivatie, CV en eventueel portfolio op naar ons.
Voor overige vragen over onze sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen via mail of bel ons op 073 711 09 76
Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg, png, txt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.