Stage Marketing Communicatie & Content

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste (meewerk) stagiaire die het uitdagend vindt om je online/offline marketing skills verder wilt ontwikkelen. Ben je gemotiveerd, ambitieus, creatief en vind je het leuk om vooral content te creëren? Weet jij door middel van teksten de juiste doelgroep te bereiken? En klinken de termen zoals SEO en Social Media voor jou niet onbekend? Wij zijn op zoek naar jou! Lees snel verder.

Functieomschrijving

Als content stagiair(e) ben je voornamelijk bezig met het schrijven van content voor allerlei doeleinden zoals websites, blogs, social media posts, nieuwsbrieven, brochures etc. Je ondersteunt ons team met jouw creatieve en overtuigende teksten en geeft hierover graag je input. Je hebt een positieve drang om jouw boodschap goed en duidelijk over te brengen naar de doelgroep.

Wat verwachten we van jou?

Je vindt het leuk om zelfstandig onderzoek te doen naar content marketing onderwerpen en begrijpt het belang van online en digitale media. Je bent gemotiveerd en een doorzetter en hebt gevoel voor tekst en taal.

Daarnaast kan jij jezelf vinden in de volgende eigenschappen:

• Je volgt een HBO opleiding in de richting van Communicatie of Online Marketing.
• Je bent creatief, ambitieus en resultaatgericht.
• Je kan goed zelfstandig werken en snel schakelen.
• Je bent bekend met termen als SEO en blogs.
• Je vindt het leuk om te schrijven en te publiceren.
• Je bent leergierig en onderzoekend.
• Je hebt interesse in de tech industrie en hebt affiniteit met systemen.

Wat bieden wij jou?

• Een leerzame en gezellige stageplek gevestigd in Den Bosch.
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, groei en initiatief.
• Een jong, ambitieus en enthousiaste team.
• Een marktconforme stagevergoeding.

Wie zijn wij?

Eatcard is een innovatieve softwarebedrijf voor horeca met als missie horeca ondernemers te helpen om klantenbinding te creëren/verhogen. Dit wordt gerealiseerd door het automatiseren van alle horeca software in één systeem. Ons motto is “We innovate together”. Innovatie staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Het is ons doel om systemen in de horeca te innoveren en makkelijker te maken. Doordat wij bepaalde processen voor de horeca automatiseren, kunnen horeca ondernemers meer omzet maken en hebben ze meer tijd klantenbinding. We willen ervoor zorgen dat alle zitplaatsen in het restaurant altijd optimaal worden benut en dat gasten een unieke customer journey ervaren. Bij Eatcard valt alles onder één systeem, waardoor we alle data overzichtelijk voor onze partners op een rijtje kunnen zetten. Hierdoor hebben klanten inzicht in wat het gedrag en de behoeftes van de gast zijn. Wij nemen werk uit handen, zodat de klant doelgerichter kan werken, een hogere omzet haalt en haar gasten een onvergetelijke ervaring kan bieden. Ons team bestaat uit 22 gemotiveerde en behulpzame professionals, waarvan 12 in Nederland en 10 in Azië.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag deel maken van ons team? Stuur dan je motivatie en CV op naar ons.
Voor overige vragen over onze sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen via mail of bel ons op 073 711 09 76
Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg, png, txt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.