Ontdek de werkmogelijkheden bij Eatcard

Wij zijn Eatcard – een team van creatievelingen die enthousiast zijn over het bouwen van producten die jouw werk in de horeca efficiënt en plezierig maken. We zijn trots op onze innovatieve oplossingen en dat we samenwerken met enkele van de grootste merken in Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde individuen die dezelfde passie voor innovatie delen met een mensgerichte aanpak. Wil je samen met ons de horeca opnieuw uitvinden?

 

Werken bij Eatcard

Als klein team zijn we creatieve probleemoplossers die houden van wat we doen. Gecentraliseerde besluitvorming en controle is niets voor ons, in plaats daarvan beginnen we gesprekken als een team en vertrouwen we op elkaar om ons best te doen.

We hebben grote ambities en we geloven in de kracht van teamwork. Onze visie is het creëren van een universeel platform om alle belanghebbenden binnen de horeca wereldwijd te verbinden en hen te voorzien van innovatieve, steeds evoluerende oplossingen die hun leven elke dag makkelijker maken.

Stage Marketing & Communicatie

Den Bosch | Stage | January 2022
Ben je gemotiveerd, ambitieus, creatief en vind je het leuk om vooral content te creëren? Weet jij door middel van teksten de juiste doelgroep te bereiken? En klinken de termen zoals SEO en Social Media voor jou niet onbekend? Wij zijn op zoek naar jou!

IT Allround medewerker (24 uur)

Den Bosch | Part-time
Als Allround medewerker IT systems and Devices doe je installatie- en onderhoudswerkzaamheden aan verschillende systemen, zoals bestel kiosken, printers, QR code bestelsysteem en kassasystemen. Geen dag is hetzelfde. Door jouw kennis en ervaring maak je klanten tevreden en haal je elke dag het beste uit je werk.

Marketing & Communicatie Medewerker

Den Bosch | Full-time
Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste Marketing & Communicatie medewerker die ons team komt versterken. Weet jij van aanpakken? Vind je het uitdagend om diverse marketingactiviteiten te initiëren en uit te voeren? Wij zijn op zoek naar jou!

Stage Web Developer

Den Bosch | Stage | January 2022
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste stagiaire die het uitdagend vindt om je web development verder te ontwikkelen. Ben je gemotiveerd, ambitieus, leergierig en vind je het leuk om vooral het web development te ondersteunen? Lees snel verder!

Stage Creative Multimedia Design

Den Bosch | Stage | January 2022
Wij zijn begin 2022 op zoek naar een enthousiaste en creatieve stagiaire die het uitdagend vindt om unieke designs te creëren en deze te vertalen naar concrete en waardevolle contents. Ben je gemotiveerd, ambitieus, creatief en vind je het leuk om vooral bezig te zijn met het ontwerpen van multimediale middelen? Vind je daarnaast vormgeving en technologie ook heel interessant? Weet jij hoe je met je visuele content de juiste doelgroep kan bereiken? Lees snel verder!

Stage IT Allround medewerker

Den Bosch | Stage | January 2022
Ben jij altijd nieuwsgierig naar hardware en software integratie en hoe alles onderling gekoppeld is met elkaar? Vind je het leuk om hele dag bezig te zijn met de installatie en het onderhouden van systemen en software? Lees snel verder.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg, png, txt, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Niet gevonden waarnaar je op zoek was?

    Stuur ons een bericht, voeg je CV toe en we nemen contact met je op zodra we een vacature hebben die past bij jouw profiel!