Ontdek de werkmogelijkheden bij Eatcard

Wij zijn Eatcard – een team van creatievelingen die enthousiast zijn over het bouwen van producten die jouw werk in de horeca efficiënt en plezierig maken. We zijn trots op onze innovatieve oplossingen en dat we samenwerken met enkele van de grootste merken in Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde individuen die dezelfde passie voor innovatie delen met een mensgerichte aanpak. Wil je samen met ons de horeca opnieuw uitvinden?

 

Werken bij Eatcard

Als klein team zijn we creatieve probleemoplossers die houden van wat we doen. Gecentraliseerde besluitvorming en controle is niets voor ons, in plaats daarvan beginnen we gesprekken als een team en vertrouwen we op elkaar om ons best te doen.

We hebben grote ambities en we geloven in de kracht van teamwork. Onze visie is het creëren van een universeel platform om alle belanghebbenden binnen de horeca wereldwijd te verbinden en hen te voorzien van innovatieve, steeds evoluerende oplossingen die hun leven elke dag makkelijker maken.

Installatiemonteur

Den Bosch | Stage | May 2021

Als Installatiemonteur doe je montagewerkzaamheden aan verschillende installaties, zoals bestel kiosken, printers, QR code bestelsysteem en kassasystemen installaties. Door jouw kennis en ervaring maak je klanten tevreden en haal je elke dag het beste uit je werk.

Sales Medewerker

Den Bosch | Stage | May 2021

Staat de klant bij jou centraal? Ben je op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe sales medewerker!

Support Medewerker

Den Bosch | Stage | May 2021

Durf jij keuzes te maken en krijg je energie van het meedenken over slimme home furnishing oplossingen? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe klantenservice medewerker!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, jpg, png, txt.

Niet gevonden waarnaar je op zoek was?

Stuur ons een bericht, voeg je CV toe en we nemen contact met je op zodra we een vacature hebben die past bij jouw profiel!